+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

taxivervoer waregem

Taxivervoer waregem

Taxivervoer Waregem

Zoek je een taxivervoer Waregem? Met onze comfortabele en luxueuze taxi’s verzorgen wij iedere taxirit in stijl. We zijn 24u/24u bereikbaar,  7 dagen op 7. Onze taxichauffeurs kennen de stad en de omgeving perfect waardoor ze je snel en tijdig op de juiste bestemming kunnen brengen.

Heb je een bus gemist? Daagt de trein niet op? Op een taxi kan je rekenen! We zijn een jong en dynamisch taxibedrijf waarbij de klant steeds voorop staat. We zoeken een gepaste oplossing voor elk vervoersprobleem.

Onze vriendelijke top chauffeurs brengen je veilig ter plekke. Onze thuisbasis is Waregem, en van daaruit brengen wij iedere rit tot een goed einde. Er wordt steeds een stipte service gegarandeerd tegen een uitstekende prijs.

Onze wagens worden maandelijks onderhouden en dagelijks schoongemaakt. Zo geniet jij ten allen tijde van een veilige en verzorgde taxirit.

We verzorgen verschillende soorten taxivervoer, gaande van personenvervoer tot luchthavenvervoer, groepsvervoer en boodschappenvervoer.

Personenvervoer Waregem

Taxivervoer tot maximum 6 personen gebeurt met een klassieke wagen. Op voorhand reserveren mag maar dat hoeft zelfs niet. We brengen je met de taxi naar het station, naar feestjes, naar fuiven, naar het ziekenhuis, … kortweg elke bestemming waar jij vanuit Waregem naartoe wil. Onze excellente chauffeurs rijden op ieder moment van de dag, ook op feestdagen!

Taxivervoer van meer dan 4 personen worden met een taxibusje of minibusje verzorgd. In die busjes hebben we plaats voor 8 personen én een vriendelijke chauffeur. Deze helpt je graag met instappen of met het plaatsen van bagage en dergelijke.

Luchthavenvervoer Waregem

Wil je vanuit regio Waregem naar de luchthaven gebracht worden? We brengen je graag naar de vliegvelden van Zaventem, Antwerpen en Oostende zodat jij je vakantie zonder stress kan inzetten. De route kennen we intussen als geen ander! Je hoeft zelf niet in de file richting Brussel of Antwerpen te staan, je hoeft geen parkeerplaats te zoeken en niet meer naar de inkomhal te spurten. We zorgen graag voor de zorgeloze rit richting vliegveld!

We bieden je een betaalbare taxi service vanuit Waregem, waarbij attente chauffeurs dag en nacht in staan om je een vlotte, discrete rit te garanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *