Taxi Tiegem

Professioneel vervoer met discretie

Zoekt u vervoer in Tiegem of u wilt vervoerd worden door een kwalitatief taxi bedrijf? Wij zijn een lokaal taxibedrijf dat consumenten oppikt en afzet in Tiegem en omliggende regio’s of luchthaven. Onze multifunctionele taxivloot bestaat uit de meest recente auto’s. De voertuigen van deze dienst worden allemaal bestuurd door professionele en ervaren bestuurders. Het maakt niet uit hoe laat het is, onze chauffeurs staan altijd klaar om u op te halen. Wij komen wanneer u ons nodig heeft en brengen u veilig en op tijd naar uw destinatie.

Onze belangrijkste luchthaven bestemmingen van- en naar zijn:

Voor andere luchthavens neemt u best contact met ons op.

taxi {gemeente}

Over ons bedrijf

Wij begrijpen dat er situaties zijn waarin onze cliënten iets meer willen dat boven het gebruikelijke niveau van dienstverlening uitstijgt. Wij erkennen dit, en daarom zijn wij enthousiast om een deskundige service te bieden. Als u wilt reizen op de meest aangename manier en van het hoogste niveau van dienstverlening, maak dan gebruik van Waregemsetaxi. Wij bieden u comfort aan een betrouwbare prijs en de glimlach krijgt u er zo bij. Onze taxi’s Tiegem zorgen ervoor dat u reist in comfort en met verfijning te allen tijde. Wij staan klaar om het u wat gemakkelijker te maken. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor uw rit, wij staan ook klaar om u te ondersteunen met uw bagage en voor andere zaken.

Ons bedrijf staat 24/7 klaar voor u

Wij bieden een multifunctionele taxiservice in Tiegem. Of het nu gaat om een direct en lokaal uitstapje of een dagtocht langs de vele toeristische plekken, laat ons weten wat u nodig hebt en wij zullen aan uw verwachtingen tegemoet komen. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen per telefoon, e-mail, of kan u onze contactpagina bezoeken. Wij bieden u graag een  vakkundige service waarop u kunt geloven, en dat aan een zeer correcte prijs.

PROFESSIONELE CHAUFFEUR

Wij hebben een team van zeer bekwame medewerkers die een vakkundige en persoonlijke service bieden aan al onze consumenten. Voor uw gemoedsrust zijn al onze bestuurders naar behoren verzekerd en in het bezit van een licentie, dus aarzel niet om nu contact met ons op te nemen. Al onze bestuurders zijn vakkundig, volledig gelicentieerd en verzekerd. U kunt op ons rekenen voor het leveren van een enorm deskundige dienst.

LUXE AUTO’S

Onze wagens zijn gegarandeerd knap en veilig. Deze verzekeren dat u op uw destinatie aankomt in elegantie en met comfort. Wij maken gebruik van moderne auto’s die stuk voor stuk zijn uitgerust met airconditioning en navigatiesystemen om te verzekeren dat uw reis zo comfortabel en veilig mogelijk is.

24/7 DIENST EN VERVOER

Taxi Tiegem biedt hoogwaardige diensten aan die 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar is. Wij bieden taxiservices op elk moment van de dag of nacht, met behulp van een beveiligd GPS-systeem.

GRATIS WIFI

Wij leveren gratis Wi-Fi in onze auto’s, zodat onze gasten verbinding kunnen maken met het internet terwijl ze onderweg zijn. Onze Wi-Fi ondersteunt verscheidene toestellen in de auto. Dat stelt passagiers in staat om verbinding te maken met het internet en zo verzekeren we dat leidinggevenden voorbereid zijn op hun vergadering of dat families vermaakt zijn tijdens hun rit.

BETALEN MET PAYCONIQ

Wij bieden deskundige, beleefde, en competitief geprijsde diensten. Onze klanten kunnen naast contante betalingen ook kiezen uit verschillende online betalingsalternatieven waaronder Payconiq en vrijwel alle andere bankkaarten.

Onze auto’s

Wij willen onze klanten het beste bieden. Daarom introduceren wij telkens nieuwe modellen van wagens en werken we vaak onze oude auto’s bij, zodat onze consumenten geen comfort, of veiligheid hoeven op te offeren wanneer zij gebruik maken van onze taxiservices Tiegem. Elke reis is plezant voor onze klanten. Neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen of het boeken van onze taxidiensten.

luchthavenvervoer {gemeente}

Waarom kiest u voor ons?

Of u nu vervoer naar uw werk nodig hebt of een uitstapje in meerdere steden plant, Waregemsetaxi is de manier om te gaan. Ons bedrijf staat voor u klaar, zodat u rustig kan verder werken of genieten tijdens de reis. Met onze gevarieerde wagens en bedreven chauffeurs, kunnen wij u van service zijn als u zoekt naar:

HEERLIJK PERSONENVERVOER

Onze bestuurder brengt u naar alle evenementen die u wenst in Tiegem, zowel internationale als nationale evenementen.

 

LUCHTHAVENVERVOER Tiegem

We brengen u vanaf uw gemeente Tiegem tot de belangrijkste en grootste luchthavens in België, Brussel – Zaventem, Oostende, Rijsel, Charleroi of Antwerpen. Voor andere luchthavens neemt u best contact met ons op.

 

PERSONENVERVOER Tiegem

Moet u gewoonweg naar de dokter of naar het ziekenhuis in Tiegem? Heeft u vervoer nodig naar het station zodat u uw trein op tijd kan nemen? Aarzel dan niet langer, wij brengen u met alle vermaak op tijd op uw locatie!

 

ZAKELIJK VERVOER Tiegem

Heeft u een congres, seminar of vergaderingen waar u heen moet in Tiegem? Ook hier kunnen wij u een handje ondersteunen zodat u nog alle essentiele tijd in de auto kunt besteden.

 

Wij verzekeren concurrerende prijzen, waar uw reis u ook brengt. Voor meer informatie of een gratis offerte, neem vandaag nog contact op met taxi Tiegem voor top-of-the-line en  professionele taxi diensten.

TOP