+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

taxi busjes

Taxi busjes

Taxi busjes

In ons luxueuze wagenpark zitten zowel klassieke wagens als taxi busjes. De klassieke wagens kunnen tot 4 personen vervoeren. Met taxi busjes kunnen we taxivervoer voor 8 personen verzorgen. Onze ruime en comfortabele taxi busjes worden jij en je vrienden samen én in stijl naar je bestemming gebracht. Of je nu naar de luchthaven, een feestje, een bruiloft of op restaurant gaat, onze taxi busjes staan 24u per dag voor je klaar. Drink gerust een pintje en geniet van je avond! Wanneer iedereen weer naar huis wil pikken we jullie op en zorgen we voor een veilige thuiskomst.

De chauffeur van het busje staat stipt op tijd te wachten op de afgesproken plaats en zorgt ervoor dat iedereen veilig op zijn bestemming geraakt. Veiligheid, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en stiptheid staan bij ons voorop!

Wist je trouwens dat een rit met een taxi busje bovendien veel goedkoper is dan een gewone taxirit? Je kan het tarief  immers delen met de andere reizigers waardoor de prijs per persoon goedkoper wordt.

Wat zijn taxi busjes?

Taxi busjes zijn de ideale oplossing voor groepsvervoer tijdens een avondje uit. Geniet met de hele bende van een ontspannen avond, zonder je zorgen te moeten maken over wie zal rijden, dat doet de taxichauffeur!

De busjes zijn ruim en kunnen tot wel 8+1 personen per rit vervoeren. Daarbij is de chauffeur inbegrepen zodat het wettelijke maximum van 8 personen + chauffeur niet overschreden wordt.

Alle busjes zijn netjes, ruim en perfect onderhouden zodat jij stipt en in stijl op je bestemming arriveert. Daarnaast is er ook voldoende plaats voor reisbagage, voor golfmateriaal, voor rolstoelen en voor buggy’s. Je verwittigd wel best tijdig hoeveel bagage je meeneemt. Daarnaast beschikken onze taxi busjes over de gekeurde kinderstoelen.

Wat zijn de voordelen van taxi busjes?

Taxivervoer met een taxi busje heeft veel voordelen.

  • Goedkoper
  • Veel bagageruimte
  • Groep personen
  • Comfortabel
  • 24/7 beschikbaar
  • Rolstoelvriendelijk

Heb je een rit met een taxi busje in de omgeving van Waregem, Roeselare of Kortrijk nodig? Onze taxi staat zo snel mogelijk voor je klaar. We realiseren je rit aan een scherpe prijs en zijn daarmee de goedkoopste taximaatschappij in de buurt! Neem contact op voor meer informatie over de tarieven en opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *