+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

station

Station

Station

Net als luchthavenvervoer kan je ook voor een rit van of naar het station van Waregem, Roeselare, Kortrijk en Gent beroep doen op taxivervoer. Komen je bezoekers toe op het treinstation? Niets is zo vervelend als buiten aan de inkomhal te moeten wachten na een drukke treinrit. Laat je gasten oppikken door een galante chauffeur die hen stipt en probleemloos naar kantoor of naar het hotel brengt. Ook wie de trein wil nemen kan beroep doen op een taxi om op zo stressloos en tijdig op het perron aan te komen.

Taxivervoer naar het station

Laat je thuis, op hotel of op kantoor ophalen en wordt vlot naar de trein gebracht. We brengen je naar alle opstapplaatsen in de buurt van Waregem. Je hoeft niet in de files te staan en geen parking voor je wagen te zoeken om die vervolgens onbemand achter te laten op een overvolle parking. Geniet van het comfort en het gemak van een taxi en laat je brengen.

Taxivervoer naar huis

Een taxi brengt je niet enkel naar het station, hij pikt je er ook weer op. De taxi wacht je op aan de standplaats en brengt je veilig weer naar huis, naar je hotel of naar kantoor. Heeft je trein vertraging? Verwittig dan even de taximaatschappij zodat je taxichauffeur niet onnodig lang staat te wachten, want hij is wél stipt op tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *