+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

Minibusje Waregem

Minibusje Waregem

Zoek je een minibusje voor taxivervoer in regio Waregem? Met een minibusje kunnen tot 8 personen ineens naar hun bestemming gebracht worden. Dat is vooral fijn wanneer je met een gans gezelschap gaat dineren, feesten of naar de luchthaven gebracht wil worden. Het grote voordeel van minibusjes is dat de prijs van de rit gedeeld kan worden door het aantal reizigers.

Een minibusje kan je reserveren voor luchthavenvervoer, zakenvervoer en personenvervoer. Bewaar ons telefoonnummer in je smartphone. Onze taxicentrale is permanent bewaakt, ook ‘s nachts en op feestdagen, waardoor je altijd op onze diensten kan rekenen.

Minibusje Waregem luchthavenvervoer

Laat jou en je reisgezelschap vanuit regio Waregem met een comfortabel minibusje naar de luchthaven brengen. Vergeet vervelende files, vertragingen of verkeersdrukte, een ervaren chauffeur loodst jullie vlot door het verkeer zodat iedereen stressloos aan de check-in balie toekomt. Daarmee hoeven jullie zelf geen dure parking te zoeken met daarbij bestaand risico op schade aan eigen wagen. Er wordt luchthavenvervoer gedaan naar de luchthavens van Brussel, Oostende en Antwerpen.

Minibusje Waregem zakenvervoer

Heel wat bedrijven uit Waregem doen beroep op onze taxiservice. Klanten, bezoekers en directieleden dienen zich immers vaak te verplaatsen. We staan graag in voor dit zakelijk vervoer vanuit Waregem. Met een stijlvol minibusje halen we je klanten op aan het station of aan de luchthaven om ze ontspannen naar je bedrijf of naar het hotel te brengen. Medewerkers brengen we veilig weer thuis na een stresserende businesstrip en directieleden rijden we vlot en tijdig naar een meeting. Zakelijk vervoer in Waregem en omstreken is één van onze specialiteiten. De minibusjes zijn bovendien dag en nacht beschikbaar om het reisgezelschap op te halen.

Minibusje Waregem personenvervoer

Voor particulieren voorzien we vanuit Waregem zowel korte- als lange afstandsritten met de minibus. Een pretparkbezoek, een festival, een huwelijk, .. We kunnen met de busjes van 1 tot 8 personen vervoeren, 24u24u. Dankzij de stipte en bekwame chauffeurs ben je steeds tijdig op je gewenste bestemming. Zo proberen ze indien mogelijk binnen de 15 minuten na je oproep al aanwezig te zijn, maar op feestdagen reserveer je best vooraf!

Een minibusje is een perfecte oplossing voor taxivervoer van een groep personen.

Studentenvervoer

We zijn gespecialiseerd in studentenvervoer in Waregem en omstreken! Wij brengen je na een nachtje stappen veilig weer thuis. Studenten hebben meestal nog geen auto. Wij zorgen voor goedkope taxiritten in regio Waregem zodat ook studenten kunnen genieten van een avondje stappen en nadien vlot weer terug thuis, op kot of op de campus geraken. Als jongere geniet je bij ons bovendien van speciale studententarieven. Vooral wanneer je de taxirit met 4 kan delen wordt het interessant.

Met enkele top universiteiten en hogescholen in de omgeving willen we studenten de mogelijkheid bieden om uit te gaan, of om naar evenementen en festiviteiten te gaan. De bus rijdt vaak ‘s nachts niet, en voor werkende ouders is het niet evident om tijdens de week rond te rijden. Een ervaren en betrouwbare taxichauffeur brengt je zoon of dochter graag veilig op de gewenste bestemming.

Vanuit Waregem rijden we regelmatig naar de Universiteit Gent, KULAK Kortrijk, Campus Kortrijk, HOGENT, Vives en Howest.

Studenten die graag een avondje gaan stappen in Gent, Kortrijk, Waregem of Roeselare brengen we met onze service studentenvervoer naar de plaats van bestemming.

Geniet van je studententijd, van de pintjes en de fuiven en laat het veilig rijden maar aan ons over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *