+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

minibus

Minibus

Minibus

Woon je in omgeving Waregem en wil je een taxirit met een minibus reserveren? Met onze minibusjes zorgen we voor veilig en comfortabel taxivervoer van 8+1 personen. Hierbij is de vriendelijke en attente chauffeur steeds inbegrepen. De minibus is net, perfect onderhouden en veilig. Op zoek naar een taxi om jou en je vrienden thuis te brengen na een restaurantbezoek, na een fuif of na een evenement? Doe dan beroep op onze excellente taxiservice per minibus. Bel onze taxicentrale om je rit te reserveren. De busjes rijden 24u per dag, gedurende alle dagen van de week.

De prijzen van de ritten met een minibus zijn interessant want je deelt het tarief van de rit met je medereizigers. Daarnaast is er in deze wagens veel ruimte voor bagage, skilatten, golfmateriaal, wandelwagens en rolstoelen. Op vraag kan er ook een kinderzitje of autostoel voorzien worden.

De perfect opgeleide chauffeurs helpen je graag met het instappen en inladen.

Waarom een minibusje reserveren?

Een minibus is een prima keuze in volgende situaties:

  • Personenvervoer naar de luchthaven
  • Zakenvervoer naar de luchthaven
  • Feest vieren met een groep vrienden
  • Taxivervoer van rolstoelgebruikers
  • Wanneer je veel bagage meeneemt
  • Daguitstap

Een minibusje met chauffeur kan perfect voor een ganse dag gehuurd worden om met een groep personen op uitstap te gaan. Daarnaast is dit het vervoersmiddel bij uitstek om comfortabel rolstoelpatiënten mee te vervoeren. De attente en respectvolle chauffeur helpt met in- en uitstappen en zorgt ervoor dat bagage netjes geplaatst wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *