+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

luchthaven

Luchthaven

Luchthaven

Laat je ophalen door een stijlvolle taxi en wordt tijdig vanuit regio Waregem naar de airport gebracht. De ervaren en hoffelijke taxichauffeurs kennen we weg naar het vliegveld als geen ander waardoor jij geniet van een ontspannen heenrit. Ze worden op de hoogte gebracht van eventuele vertragingen onderweg, ze zijn op de hoogte van wegenwerken én kennen alternatieve routes indien nodig. Ze zorgen er alleszins voor dat jij veilig en tijdig aan de incheckbalie staat. De prijzen van taxiritten liggen vast zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zowel taxivervoer met klassieke taxi’s als groepsvervoer met minibusjes kan verzorgd worden. De minibusjes kunnen tot wel 8+1 personen per rit vervoeren en hebben extra veel bagageruimte. Contacteer ons voor meer informatie!

Wij zorgen steeds voor het geschikte vervoer. Ons ruime en up to date wagenpark bestaat uit alle types van wagens. Van ruime monovolumes tot luxueuze auto’s.

Naar welke luchthavens kan ik taxivervoer boeken?

De taxi’s zijn ter beschikking voor geheel België en buurlanden en verzorgen luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens in het Brusselse en Vlaamse Gewest: Brussels Airport, Oostende en Antwerpen.

Brussels Airport

Brussels Airport is de grootste én bekendste luchthaven van België. De kans is dan ook groot dat je van hieruit op reis vertrekt. Zakenreis? Zonvakantie? Citytrip? Wij zorgen ervoor dat jij de reis stressloos kan aanvatten. Maak je geen zorgen over files en wegenwerken rondom Brussel maar relax in plaats daarvan in onze luxueuze taxi. De taxichauffeurs brengen je tot vlak aan de inkomhal zodat jij bij aankomst enkel nog moet inchecken en een koffietje moet halen.

Oostende Airport

Ook de internationale airport van Oostende is een populaire vertrek bestemming voor heel wat chartervluchten naar het zonnige zuiden. Er wordt van hieruit vooral met touroperator TUI naar de warme landen rond de Middellandse Zee en naar de Canarische Eilanden gevlogen. Begin je vakantie relaxed en kies voor een aangename taxirit naar de luchthaven. Onze taxiservice brengt je stipt op tijd van en naar Oostende.

Luchthaven van Antwerpen

Met onze chauffeurs kom je ook stipt aan op de luchthaven van Antwerpen! De luchthaven van Antwerpen staat net als die van Oostende bekend om zijn vluchten naar de zonnige bestemmingen én om business vluchten naar Londen. Terwijl jij relaxt in onze luxueuze taxi zorgt de chauffeur voor de ontspannen rit naar Antwerpen.

Laat je luchthavenvervoer naar Oostende, Antwerpen en Brussel over aan onze professionele chauffeurs! Bel ons voor meer informatie over de interessante tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *