+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

goedkope taxi

Goedkope taxi

Goedkope taxi

Wil je een goedkope taxi boeken? We verzorgen voordelig taxivervoer in Waregem en omgeving tegen een uiterst scherpe prijs. Een team van ervaren en vriendelijke chauffeurs zorgt ervoor dat jij met een stijlvolle taxi aan een sterke prijs precies op tijd van bestemming A naar bestemming B gebracht wordt.

Laat je dus niet afschrikken door dure taxiritten en hoge tarieven. Elke taxi in het wagenpark heeft een teller die correct het aantal afgelegde kilometers meet.

Ga je een avondje stappen in Gent, Roeselare, Waregem of Kortrijk? Laat je thuis dan brengen door een taxi. Zo kan iedereen gezellig een pintje drinken en hoef je geen BOB te bellen om je ‘s nachts weer thuis te brengen. Kies dus voor een goedkope taxi in plaats van zelf te rijden.

Ook wanneer je naar een event gaat waar parking schaars is, is een goedkope taxi een perfect alternatief. Gedaan met uren zoeken naar dat ene vrije plaatsje, risico op verkeersboetes en dure parkeerkosten. Laat je na afloop gewoon weer ophalen!

Is een taxi echt goedkoop?

Ja. Een taxi is een mooi, veilig en goedkoop alternatief voor het openbare vervoer. Vergeet overvolle bussen die laattijdig arriveren en je nog honderden meters naar je bestemming laten wandelen. Kies in de plaats daarvan voor een classy taxi die je netjes tot op de plaats van je bestemming brengt. Benieuwd naar de prijs van zo’n comfortabele rit? Neem contact op met ons en sta zelf versteld van onze gunstige tarieven!

Zo boek je nog goedkoper een taxi

Naast conventioneel taxivervoer kan je ook luchthavenvervoer en groepsvervoer met taxi busjes reserveren. In dat geval wordt de prijs van de rit door het aantal reizigers gedeeld. In zo’n busje kunnen tot wel 8 personen vervoerd worden (+ de chauffeur) waardoor de rit nog goedkoper wordt.  Taxi busjes worden vaak ingezet om een groep personen naar een congres, een huwelijk of de luchthaven te brengen.

Wil je de kids laten ophalen na een fuif? Heb je teveel gedronken na een avondje uit of zoek je een goedkope taxi richting station? Wij brengen iedereen ten allen tijde en met veel discretie naar de gewenste bestemming. Twijfel niet en boek je reserveer je goedkope taxi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *