+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

boodschappenvervoer

Boodschappenvervoer

Boodschappenvervoer

Wil je naar de supermarkt maar heb je geen auto? Wil je een pakje laten leveren per taxi? Je kan ook voor boodschappenvervoer beroep doen op onze taxi’s.

Wat is boodschappenvervoer?

Voor wie moeilijk te been is, wie weinig tijd heeft, geen rijbewijs of geen auto heeft is het soms lastig om boodschappen te doen. Je kan natuurlijk vrienden of familie opbellen maar dat is niet altijd een evidentie. Vaak zijn ze niet thuis of kan het enkel wanneer het hen past. Daarom bestaat er bij de taximaatschappij de dienst boodschappenvervoer. Ook zakelijke klanten door voor boodschappenvervoer vaak beroep op de taximaatschappij om pakketten snel bij een klant te laten leveren.

Dit doet de taxiservice voor jou…

  • Jij maakt thuis je boodschappenlijstje en belt een taxi om je boodschappen te doen. Je kiest zelf de winkel waar de boodschappen gehaald moeten worden. Steeds meer mensen kiezen vandaag uit gemak voor deze dienst. Voor een kleine meerprijs staan je boodschappen een goed uurtje later al thuis in de kast. Vooral senioren, mensen zonder auto of jonge mama’s doen beroep op deze service.
  • De tweede manier is om zelf je boodschappen te doen per taxi. De hulpvaardige chauffeur staat op het afgesproken uur bij jou aan huis en rijdt met je naar de winkel. Hij wacht totdat jij je boodschappen gedaan hebt of gaat indien je dat wenst mee de winkel binnen om je te helpen. Nadien brengt hij je weer thuis.
  • Tenslotte kan je als bedrijf beroep doen op deze dienst. Wil je een pakketje meteen bij een klant laten leveren? Een hoffelijke chauffeur neemt het graag in ontvangst en levert het zo snel als mogelijk en met de nodige discretie af bij je klant.

Wat zijn de voordelen van boodschappenvervoer?

Eens je het gemak van deze service ervaren hebt kies je er volgende keer weer voor. Dit zijn de voordelen:

Je moet geen vrienden lastigvallen

Je hoeft niet zelf naar de winkel te rijden

Je hoeft geen parking te zoeken

Je moet niet met zware zakken sleuren

Alle boodschappen worden netjes bij je thuis afgeleverd

Dringend wat nodig van de winkel? Voor een voordelig tarief brengen wij je boodschappen taan huis. Bel onze taximaatschappij voor meer info en tarieven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *