+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

Minibusje Waregem

Minibusje Waregem

Zoek je een minibusje voor taxivervoer in regio Waregem? Met een minibusje kunnen tot 8 personen ineens naar hun bestemming gebracht worden. Dat is vooral fijn wanneer je met een gans gezelschap gaat dineren, feesten of naar de luchthaven gebracht wil worden. Het grote voordeel van minibusjes is dat de prijs van de rit gedeeld kan worden door het aantal reizigers.

Een minibusje kan je reserveren voor luchthavenvervoer, zakenvervoer en personenvervoer. Bewaar ons telefoonnummer in je smartphone. Onze taxicentrale is permanent bewaakt, ook ‘s nachts en op feestdagen, waardoor je altijd op onze diensten kan rekenen.

Minibusje Waregem luchthavenvervoer

Laat jou en je reisgezelschap vanuit regio Waregem met een comfortabel minibusje naar de luchthaven brengen. Vergeet vervelende files, vertragingen of verkeersdrukte, een ervaren chauffeur loodst jullie vlot door het verkeer zodat iedereen stressloos aan de check-in balie toekomt. Daarmee hoeven jullie zelf geen dure parking te zoeken met daarbij bestaand risico op schade aan eigen wagen. Er wordt luchthavenvervoer gedaan naar de luchthavens van Brussel, Oostende en Antwerpen.

Minibusje Waregem zakenvervoer

Heel wat bedrijven uit Waregem doen beroep op onze taxiservice. Klanten, bezoekers en directieleden dienen zich immers vaak te verplaatsen. We staan graag in voor dit zakelijk vervoer vanuit Waregem. Met een stijlvol minibusje halen we je klanten op aan het station of aan de luchthaven om ze ontspannen naar je bedrijf of naar het hotel te brengen. Medewerkers brengen we veilig weer thuis na een stresserende businesstrip en directieleden rijden we vlot en tijdig naar een meeting. Zakelijk vervoer in Waregem en omstreken is één van onze specialiteiten. De minibusjes zijn bovendien dag en nacht beschikbaar om het reisgezelschap op te halen.

Minibusje Waregem personenvervoer

Voor particulieren voorzien we vanuit Waregem zowel korte- als lange afstandsritten met de minibus. Een pretparkbezoek, een festival, een huwelijk, .. We kunnen met de busjes van 1 tot 8 personen vervoeren, 24u24u. Dankzij de stipte en bekwame chauffeurs ben je steeds tijdig op je gewenste bestemming. Zo proberen ze indien mogelijk binnen de 15 minuten na je oproep al aanwezig te zijn, maar op feestdagen reserveer je best vooraf!

Een minibusje is een perfecte oplossing voor taxivervoer van een groep personen.

Studentenvervoer

We zijn gespecialiseerd in studentenvervoer in Waregem en omstreken! Wij brengen je na een nachtje stappen veilig weer thuis. Studenten hebben meestal nog geen auto. Wij zorgen voor goedkope taxiritten in regio Waregem zodat ook studenten kunnen genieten van een avondje stappen en nadien vlot weer terug thuis, op kot of op de campus geraken. Als jongere geniet je bij ons bovendien van speciale studententarieven. Vooral wanneer je de taxirit met 4 kan delen wordt het interessant.

Met enkele top universiteiten en hogescholen in de omgeving willen we studenten de mogelijkheid bieden om uit te gaan, of om naar evenementen en festiviteiten te gaan. De bus rijdt vaak ‘s nachts niet, en voor werkende ouders is het niet evident om tijdens de week rond te rijden. Een ervaren en betrouwbare taxichauffeur brengt je zoon of dochter graag veilig op de gewenste bestemming.

Vanuit Waregem rijden we regelmatig naar de Universiteit Gent, KULAK Kortrijk, Campus Kortrijk, HOGENT, Vives en Howest.

Studenten die graag een avondje gaan stappen in Gent, Kortrijk, Waregem of Roeselare brengen we met onze service studentenvervoer naar de plaats van bestemming.

Geniet van je studententijd, van de pintjes en de fuiven en laat het veilig rijden maar aan ons over!

Luchthaven taxivervoer waregem

Luchthaven taxivervoer waregem

Luchthaven taxivervoer waregem

Zonder stress naar de luchthaven met ons budgetvriendelijk taxivervoer! Je vakantie is geboekt, de koffers zijn gepakt. Met onze luxueuze en comfortabele taxi’s brengen we je graag naar de verschillende Vlaamse en Brusselse airports. De taxichauffeur ziet er representatief uit en haalt je op met een verzorgde taxi.

Zakenreizen, groepsreizen, vliegvakanties, met luchthaven taxivervoer Waregem start elke reis zonder zorgen. We zorgen ervoor dat je een ontspannen rit beleeft en op tijd aan de check-in staat!

Luchthavenvervoer Waregem – Zaventem

Kies voor een relaxte start van je vakantie met luchthavenvervoer van Waregem naar Zaventem. Vanuit West-Vlaanderen rijden wij dagelijks richting Brussels Airport om vakantiegangers zonder stress naar het vliegtuig te brengen. Je wordt stipt op tijd thuis opgepikt en tot aan de vertrekhal van Brussels Airport gebracht. We hebben nog nooit een vlucht gemist, maak je dus geen zorgen over op tijd komen!

Luchthavenvervoer Waregem – Antwerpen

Ook de weg naar de luchthaven van Antwerpen kennen we vanuit Waregem perfect. Antwerpen is een populaire locatie voor chartervluchten richting het zonnige zuiden. Laat de stresserende autorit naar Antwerpen aan ons over en geniet alvast van je vakantie.

Luchthavenvervoer Waregem – Oostende

Vanuit Waregem zijn we snel aan de kust. Heel wat reizigers vanuit onze regio kiezen voor luchthavenvervoer naar de luchthaven van Oostende. Wie kiest voor een taxirit moet immers zelf geen dure parking zoeken met risico op beschadiging van zijn wagen. Een taxirit komt in de meeste gevallen zelfs goedkoper uit.

Reserveer eenvoudig een taxirit naar de luchthavens van Zaventem, Antwerpen en Oostende. We wensen je vanuit Waregem alvast een goede reis!

taxivervoer waregem

Taxivervoer waregem

Taxivervoer Waregem

Zoek je een taxivervoer Waregem? Met onze comfortabele en luxueuze taxi’s verzorgen wij iedere taxirit in stijl. We zijn 24u/24u bereikbaar,  7 dagen op 7. Onze taxichauffeurs kennen de stad en de omgeving perfect waardoor ze je snel en tijdig op de juiste bestemming kunnen brengen.

Heb je een bus gemist? Daagt de trein niet op? Op een taxi kan je rekenen! We zijn een jong en dynamisch taxibedrijf waarbij de klant steeds voorop staat. We zoeken een gepaste oplossing voor elk vervoersprobleem.

Onze vriendelijke top chauffeurs brengen je veilig ter plekke. Onze thuisbasis is Waregem, en van daaruit brengen wij iedere rit tot een goed einde. Er wordt steeds een stipte service gegarandeerd tegen een uitstekende prijs.

Onze wagens worden maandelijks onderhouden en dagelijks schoongemaakt. Zo geniet jij ten allen tijde van een veilige en verzorgde taxirit.

We verzorgen verschillende soorten taxivervoer, gaande van personenvervoer tot luchthavenvervoer, groepsvervoer en boodschappenvervoer.

Personenvervoer Waregem

Taxivervoer tot maximum 6 personen gebeurt met een klassieke wagen. Op voorhand reserveren mag maar dat hoeft zelfs niet. We brengen je met de taxi naar het station, naar feestjes, naar fuiven, naar het ziekenhuis, … kortweg elke bestemming waar jij vanuit Waregem naartoe wil. Onze excellente chauffeurs rijden op ieder moment van de dag, ook op feestdagen!

Taxivervoer van meer dan 4 personen worden met een taxibusje of minibusje verzorgd. In die busjes hebben we plaats voor 8 personen én een vriendelijke chauffeur. Deze helpt je graag met instappen of met het plaatsen van bagage en dergelijke.

Luchthavenvervoer Waregem

Wil je vanuit regio Waregem naar de luchthaven gebracht worden? We brengen je graag naar de vliegvelden van Zaventem, Antwerpen en Oostende zodat jij je vakantie zonder stress kan inzetten. De route kennen we intussen als geen ander! Je hoeft zelf niet in de file richting Brussel of Antwerpen te staan, je hoeft geen parkeerplaats te zoeken en niet meer naar de inkomhal te spurten. We zorgen graag voor de zorgeloze rit richting vliegveld!

We bieden je een betaalbare taxi service vanuit Waregem, waarbij attente chauffeurs dag en nacht in staan om je een vlotte, discrete rit te garanderen.

boodschappenvervoer

Boodschappenvervoer

Boodschappenvervoer

Wil je naar de supermarkt maar heb je geen auto? Wil je een pakje laten leveren per taxi? Je kan ook voor boodschappenvervoer beroep doen op onze taxi’s.

Wat is boodschappenvervoer?

Voor wie moeilijk te been is, wie weinig tijd heeft, geen rijbewijs of geen auto heeft is het soms lastig om boodschappen te doen. Je kan natuurlijk vrienden of familie opbellen maar dat is niet altijd een evidentie. Vaak zijn ze niet thuis of kan het enkel wanneer het hen past. Daarom bestaat er bij de taximaatschappij de dienst boodschappenvervoer. Ook zakelijke klanten door voor boodschappenvervoer vaak beroep op de taximaatschappij om pakketten snel bij een klant te laten leveren.

Dit doet de taxiservice voor jou…

 • Jij maakt thuis je boodschappenlijstje en belt een taxi om je boodschappen te doen. Je kiest zelf de winkel waar de boodschappen gehaald moeten worden. Steeds meer mensen kiezen vandaag uit gemak voor deze dienst. Voor een kleine meerprijs staan je boodschappen een goed uurtje later al thuis in de kast. Vooral senioren, mensen zonder auto of jonge mama’s doen beroep op deze service.
 • De tweede manier is om zelf je boodschappen te doen per taxi. De hulpvaardige chauffeur staat op het afgesproken uur bij jou aan huis en rijdt met je naar de winkel. Hij wacht totdat jij je boodschappen gedaan hebt of gaat indien je dat wenst mee de winkel binnen om je te helpen. Nadien brengt hij je weer thuis.
 • Tenslotte kan je als bedrijf beroep doen op deze dienst. Wil je een pakketje meteen bij een klant laten leveren? Een hoffelijke chauffeur neemt het graag in ontvangst en levert het zo snel als mogelijk en met de nodige discretie af bij je klant.

Wat zijn de voordelen van boodschappenvervoer?

Eens je het gemak van deze service ervaren hebt kies je er volgende keer weer voor. Dit zijn de voordelen:

Je moet geen vrienden lastigvallen

Je hoeft niet zelf naar de winkel te rijden

Je hoeft geen parking te zoeken

Je moet niet met zware zakken sleuren

Alle boodschappen worden netjes bij je thuis afgeleverd

Dringend wat nodig van de winkel? Voor een voordelig tarief brengen wij je boodschappen taan huis. Bel onze taximaatschappij voor meer info en tarieven!

station

Station

Station

Net als luchthavenvervoer kan je ook voor een rit van of naar het station van Waregem, Roeselare, Kortrijk en Gent beroep doen op taxivervoer. Komen je bezoekers toe op het treinstation? Niets is zo vervelend als buiten aan de inkomhal te moeten wachten na een drukke treinrit. Laat je gasten oppikken door een galante chauffeur die hen stipt en probleemloos naar kantoor of naar het hotel brengt. Ook wie de trein wil nemen kan beroep doen op een taxi om op zo stressloos en tijdig op het perron aan te komen.

Taxivervoer naar het station

Laat je thuis, op hotel of op kantoor ophalen en wordt vlot naar de trein gebracht. We brengen je naar alle opstapplaatsen in de buurt van Waregem. Je hoeft niet in de files te staan en geen parking voor je wagen te zoeken om die vervolgens onbemand achter te laten op een overvolle parking. Geniet van het comfort en het gemak van een taxi en laat je brengen.

Taxivervoer naar huis

Een taxi brengt je niet enkel naar het station, hij pikt je er ook weer op. De taxi wacht je op aan de standplaats en brengt je veilig weer naar huis, naar je hotel of naar kantoor. Heeft je trein vertraging? Verwittig dan even de taximaatschappij zodat je taxichauffeur niet onnodig lang staat te wachten, want hij is wél stipt op tijd!

minibus

Minibus

Minibus

Woon je in omgeving Waregem en wil je een taxirit met een minibus reserveren? Met onze minibusjes zorgen we voor veilig en comfortabel taxivervoer van 8+1 personen. Hierbij is de vriendelijke en attente chauffeur steeds inbegrepen. De minibus is net, perfect onderhouden en veilig. Op zoek naar een taxi om jou en je vrienden thuis te brengen na een restaurantbezoek, na een fuif of na een evenement? Doe dan beroep op onze excellente taxiservice per minibus. Bel onze taxicentrale om je rit te reserveren. De busjes rijden 24u per dag, gedurende alle dagen van de week.

De prijzen van de ritten met een minibus zijn interessant want je deelt het tarief van de rit met je medereizigers. Daarnaast is er in deze wagens veel ruimte voor bagage, skilatten, golfmateriaal, wandelwagens en rolstoelen. Op vraag kan er ook een kinderzitje of autostoel voorzien worden.

De perfect opgeleide chauffeurs helpen je graag met het instappen en inladen.

Waarom een minibusje reserveren?

Een minibus is een prima keuze in volgende situaties:

 • Personenvervoer naar de luchthaven
 • Zakenvervoer naar de luchthaven
 • Feest vieren met een groep vrienden
 • Taxivervoer van rolstoelgebruikers
 • Wanneer je veel bagage meeneemt
 • Daguitstap

Een minibusje met chauffeur kan perfect voor een ganse dag gehuurd worden om met een groep personen op uitstap te gaan. Daarnaast is dit het vervoersmiddel bij uitstek om comfortabel rolstoelpatiënten mee te vervoeren. De attente en respectvolle chauffeur helpt met in- en uitstappen en zorgt ervoor dat bagage netjes geplaatst wordt.

luchthaven

Luchthaven

Luchthaven

Laat je ophalen door een stijlvolle taxi en wordt tijdig vanuit regio Waregem naar de airport gebracht. De ervaren en hoffelijke taxichauffeurs kennen we weg naar het vliegveld als geen ander waardoor jij geniet van een ontspannen heenrit. Ze worden op de hoogte gebracht van eventuele vertragingen onderweg, ze zijn op de hoogte van wegenwerken én kennen alternatieve routes indien nodig. Ze zorgen er alleszins voor dat jij veilig en tijdig aan de incheckbalie staat. De prijzen van taxiritten liggen vast zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zowel taxivervoer met klassieke taxi’s als groepsvervoer met minibusjes kan verzorgd worden. De minibusjes kunnen tot wel 8+1 personen per rit vervoeren en hebben extra veel bagageruimte. Contacteer ons voor meer informatie!

Wij zorgen steeds voor het geschikte vervoer. Ons ruime en up to date wagenpark bestaat uit alle types van wagens. Van ruime monovolumes tot luxueuze auto’s.

Naar welke luchthavens kan ik taxivervoer boeken?

De taxi’s zijn ter beschikking voor geheel België en buurlanden en verzorgen luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens in het Brusselse en Vlaamse Gewest: Brussels Airport, Oostende en Antwerpen.

Brussels Airport

Brussels Airport is de grootste én bekendste luchthaven van België. De kans is dan ook groot dat je van hieruit op reis vertrekt. Zakenreis? Zonvakantie? Citytrip? Wij zorgen ervoor dat jij de reis stressloos kan aanvatten. Maak je geen zorgen over files en wegenwerken rondom Brussel maar relax in plaats daarvan in onze luxueuze taxi. De taxichauffeurs brengen je tot vlak aan de inkomhal zodat jij bij aankomst enkel nog moet inchecken en een koffietje moet halen.

Oostende Airport

Ook de internationale airport van Oostende is een populaire vertrek bestemming voor heel wat chartervluchten naar het zonnige zuiden. Er wordt van hieruit vooral met touroperator TUI naar de warme landen rond de Middellandse Zee en naar de Canarische Eilanden gevlogen. Begin je vakantie relaxed en kies voor een aangename taxirit naar de luchthaven. Onze taxiservice brengt je stipt op tijd van en naar Oostende.

Luchthaven van Antwerpen

Met onze chauffeurs kom je ook stipt aan op de luchthaven van Antwerpen! De luchthaven van Antwerpen staat net als die van Oostende bekend om zijn vluchten naar de zonnige bestemmingen én om business vluchten naar Londen. Terwijl jij relaxt in onze luxueuze taxi zorgt de chauffeur voor de ontspannen rit naar Antwerpen.

Laat je luchthavenvervoer naar Oostende, Antwerpen en Brussel over aan onze professionele chauffeurs! Bel ons voor meer informatie over de interessante tarieven.

goedkope taxi

Goedkope taxi

Goedkope taxi

Wil je een goedkope taxi boeken? We verzorgen voordelig taxivervoer in Waregem en omgeving tegen een uiterst scherpe prijs. Een team van ervaren en vriendelijke chauffeurs zorgt ervoor dat jij met een stijlvolle taxi aan een sterke prijs precies op tijd van bestemming A naar bestemming B gebracht wordt.

Laat je dus niet afschrikken door dure taxiritten en hoge tarieven. Elke taxi in het wagenpark heeft een teller die correct het aantal afgelegde kilometers meet.

Ga je een avondje stappen in Gent, Roeselare, Waregem of Kortrijk? Laat je thuis dan brengen door een taxi. Zo kan iedereen gezellig een pintje drinken en hoef je geen BOB te bellen om je ‘s nachts weer thuis te brengen. Kies dus voor een goedkope taxi in plaats van zelf te rijden.

Ook wanneer je naar een event gaat waar parking schaars is, is een goedkope taxi een perfect alternatief. Gedaan met uren zoeken naar dat ene vrije plaatsje, risico op verkeersboetes en dure parkeerkosten. Laat je na afloop gewoon weer ophalen!

Is een taxi echt goedkoop?

Ja. Een taxi is een mooi, veilig en goedkoop alternatief voor het openbare vervoer. Vergeet overvolle bussen die laattijdig arriveren en je nog honderden meters naar je bestemming laten wandelen. Kies in de plaats daarvan voor een classy taxi die je netjes tot op de plaats van je bestemming brengt. Benieuwd naar de prijs van zo’n comfortabele rit? Neem contact op met ons en sta zelf versteld van onze gunstige tarieven!

Zo boek je nog goedkoper een taxi

Naast conventioneel taxivervoer kan je ook luchthavenvervoer en groepsvervoer met taxi busjes reserveren. In dat geval wordt de prijs van de rit door het aantal reizigers gedeeld. In zo’n busje kunnen tot wel 8 personen vervoerd worden (+ de chauffeur) waardoor de rit nog goedkoper wordt.  Taxi busjes worden vaak ingezet om een groep personen naar een congres, een huwelijk of de luchthaven te brengen.

Wil je de kids laten ophalen na een fuif? Heb je teveel gedronken na een avondje uit of zoek je een goedkope taxi richting station? Wij brengen iedereen ten allen tijde en met veel discretie naar de gewenste bestemming. Twijfel niet en boek je reserveer je goedkope taxi!

taxi busjes

Taxi busjes

Taxi busjes

In ons luxueuze wagenpark zitten zowel klassieke wagens als taxi busjes. De klassieke wagens kunnen tot 4 personen vervoeren. Met taxi busjes kunnen we taxivervoer voor 8 personen verzorgen. Onze ruime en comfortabele taxi busjes worden jij en je vrienden samen én in stijl naar je bestemming gebracht. Of je nu naar de luchthaven, een feestje, een bruiloft of op restaurant gaat, onze taxi busjes staan 24u per dag voor je klaar. Drink gerust een pintje en geniet van je avond! Wanneer iedereen weer naar huis wil pikken we jullie op en zorgen we voor een veilige thuiskomst.

De chauffeur van het busje staat stipt op tijd te wachten op de afgesproken plaats en zorgt ervoor dat iedereen veilig op zijn bestemming geraakt. Veiligheid, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en stiptheid staan bij ons voorop!

Wist je trouwens dat een rit met een taxi busje bovendien veel goedkoper is dan een gewone taxirit? Je kan het tarief  immers delen met de andere reizigers waardoor de prijs per persoon goedkoper wordt.

Wat zijn taxi busjes?

Taxi busjes zijn de ideale oplossing voor groepsvervoer tijdens een avondje uit. Geniet met de hele bende van een ontspannen avond, zonder je zorgen te moeten maken over wie zal rijden, dat doet de taxichauffeur!

De busjes zijn ruim en kunnen tot wel 8+1 personen per rit vervoeren. Daarbij is de chauffeur inbegrepen zodat het wettelijke maximum van 8 personen + chauffeur niet overschreden wordt.

Alle busjes zijn netjes, ruim en perfect onderhouden zodat jij stipt en in stijl op je bestemming arriveert. Daarnaast is er ook voldoende plaats voor reisbagage, voor golfmateriaal, voor rolstoelen en voor buggy’s. Je verwittigd wel best tijdig hoeveel bagage je meeneemt. Daarnaast beschikken onze taxi busjes over de gekeurde kinderstoelen.

Wat zijn de voordelen van taxi busjes?

Taxivervoer met een taxi busje heeft veel voordelen.

 • Goedkoper
 • Veel bagageruimte
 • Groep personen
 • Comfortabel
 • 24/7 beschikbaar
 • Rolstoelvriendelijk

Heb je een rit met een taxi busje in de omgeving van Waregem, Roeselare of Kortrijk nodig? Onze taxi staat zo snel mogelijk voor je klaar. We realiseren je rit aan een scherpe prijs en zijn daarmee de goedkoopste taximaatschappij in de buurt! Neem contact op voor meer informatie over de tarieven en opties.

9 plaatsen

8 + chauffeur

8 + chauffeur

Met ons minibusje kunnen we groepen tot wel 8 personen in één keer naar hun bestemming brengen! Vertrek je met collega’s naar een meeting? Wil je met je vrienden opgehaald worden na een feestje? Dan zorgen we ervoor dat jullie allemaal samen in één busje vervoerd kunnen worden! De busjes zijn elegant en comfortabel zodat iedereen voldoende plaats en beenruimte heeft. Daarnaast wordt er standaard altijd plaats vrijgehouden voor de nodige  bagage, koffers, buggy’s en rolstoelen. De behulpzame en correcte chauffeur helpt je graag met instappen en met het in- en uitladen van tassen en materiaal.

Onze minibusjes met 8 plaatsen kunnen zowel voor particulier als professioneel taxivervoer gereserveerd worden. De busjes zijn luxueus en ruim zodat je klanten in stijl vervoerd kunnen worden.

Luchthavenvervoer met 8 plaatsen

Vertrek je met het gezin of met een groep vrienden op vliegvakantie? Dan is een minibus een uitstekende keuze. Met ons luchthavenvervoer van 8 plaatsen kunnen alle reizigers in groep naar de luchthaven gebracht worden. Je hoeft elkaar dus niet te zoeken in de vertrekhal! Een aangename taxichauffeur zorgt voor de vlotte rit naar Oostende, Antwerpen of Brussel. Jullie kunnen samen komen op één adres of indien mogelijk individueel opgehaald worden met hetzelfde busje.

Onze chauffeurs brengen dagelijks heel wat vakantiegangers naar de check-in van Zaventem, Oostende en Antwerpen om hen een stressloze start van hun vakantie te bezorgen.

De busjes zijn ruim genoeg om alle toegestane bagage voor het vliegtuig mee te nemen.

Neem je ook speciale items mee zoals je ski’s, een snowboard, het golfmateriaal of een kinderwagen? Dan laat jen dit best even op voorhand weten aan de taximaatschappij. Zo kan indien nodig extra bagageruimte voorzien worden. Ook wanneer er kleine kindjes meerijden verwittig je ons best even van tevoren. Zo kunnen we voor de rit naar de luchthaven gepaste en gekeurde kinderstoelen voorzien.

Taxivervoer met een busje met 8 plaatsen heeft naast veel ruimte ook een groot prijsvoordeel. De prijs van de taxirit wordt immers gedeeld door het aantal personen dat meerijdt, waardoor het tarief van de rit per persoon erg goedkoop wordt.

Groepsvervoer met 8 plaatsen

Wil je met meer dan 4 personen naar een bruiloft, een feest of een evenement? Dan staat onze taxi groepsvervoer graag in voor de rit! Ons minibusje heeft plaats voor 8 personen.

Geen gedoe over wie zal rijden, want iedereen kan naar hartenlust feesten en een glaasje meedrinken. Na afloop pikt het minibusje het hele gezelschap weer op zodat iedereen veilig en vlot weer thuis geraakt.

Onze busjes hebben 8 plaatsen. Daarbij is de chauffeur steeds inbegrepen. We bieden zowel particulier als zakelijk taxivervoer aan tegen een gunstige prijs. Onze service bestaat uit klantvriendelijkheid, stiptheid en betrouwbaarheid.

Zoek je een taximaatschappij met minibus in omgeving Waregem? Dan zit je bij ons goed!