+32 483 04 43 58

Contacteer ons

24/24 - 7/7

Telefonisch te bereiken

9 plaatsen

8 + chauffeur

8 + chauffeur

Met ons minibusje kunnen we groepen tot wel 8 personen in één keer naar hun bestemming brengen! Vertrek je met collega’s naar een meeting? Wil je met je vrienden opgehaald worden na een feestje? Dan zorgen we ervoor dat jullie allemaal samen in één busje vervoerd kunnen worden! De busjes zijn elegant en comfortabel zodat iedereen voldoende plaats en beenruimte heeft. Daarnaast wordt er standaard altijd plaats vrijgehouden voor de nodige  bagage, koffers, buggy’s en rolstoelen. De behulpzame en correcte chauffeur helpt je graag met instappen en met het in- en uitladen van tassen en materiaal.

Onze minibusjes met 8 plaatsen kunnen zowel voor particulier als professioneel taxivervoer gereserveerd worden. De busjes zijn luxueus en ruim zodat je klanten in stijl vervoerd kunnen worden.

Luchthavenvervoer met 8 plaatsen

Vertrek je met het gezin of met een groep vrienden op vliegvakantie? Dan is een minibus een uitstekende keuze. Met ons luchthavenvervoer van 8 plaatsen kunnen alle reizigers in groep naar de luchthaven gebracht worden. Je hoeft elkaar dus niet te zoeken in de vertrekhal! Een aangename taxichauffeur zorgt voor de vlotte rit naar Oostende, Antwerpen of Brussel. Jullie kunnen samen komen op één adres of indien mogelijk individueel opgehaald worden met hetzelfde busje.

Onze chauffeurs brengen dagelijks heel wat vakantiegangers naar de check-in van Zaventem, Oostende en Antwerpen om hen een stressloze start van hun vakantie te bezorgen.

De busjes zijn ruim genoeg om alle toegestane bagage voor het vliegtuig mee te nemen.

Neem je ook speciale items mee zoals je ski’s, een snowboard, het golfmateriaal of een kinderwagen? Dan laat jen dit best even op voorhand weten aan de taximaatschappij. Zo kan indien nodig extra bagageruimte voorzien worden. Ook wanneer er kleine kindjes meerijden verwittig je ons best even van tevoren. Zo kunnen we voor de rit naar de luchthaven gepaste en gekeurde kinderstoelen voorzien.

Taxivervoer met een busje met 8 plaatsen heeft naast veel ruimte ook een groot prijsvoordeel. De prijs van de taxirit wordt immers gedeeld door het aantal personen dat meerijdt, waardoor het tarief van de rit per persoon erg goedkoop wordt.

Groepsvervoer met 8 plaatsen

Wil je met meer dan 4 personen naar een bruiloft, een feest of een evenement? Dan staat onze taxi groepsvervoer graag in voor de rit! Ons minibusje heeft plaats voor 8 personen.

Geen gedoe over wie zal rijden, want iedereen kan naar hartenlust feesten en een glaasje meedrinken. Na afloop pikt het minibusje het hele gezelschap weer op zodat iedereen veilig en vlot weer thuis geraakt.

Onze busjes hebben 8 plaatsen. Daarbij is de chauffeur steeds inbegrepen. We bieden zowel particulier als zakelijk taxivervoer aan tegen een gunstige prijs. Onze service bestaat uit klantvriendelijkheid, stiptheid en betrouwbaarheid.

Zoek je een taximaatschappij met minibus in omgeving Waregem? Dan zit je bij ons goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *